Een spannend boek om bij te ontspannen!

Ben jij een boekenwurm, net als ik? Naast lezen is vertalen van het Engels naar het Nederlands ook een passie van me. Daarom heb ik er ook mijn beroep van gemaakt!

Nu, na ongeveer 15 jaar vertalen van allerhande teksten heb ik mijn twee passies kunnen combineren door boeken vanuit het Engels naar het Nederlands te vertalen. En met trots kan ik je vertellen dat mijn eerste boekvertaling gepubliceerd is!

Een boeiend boek om in één ruk uit te lezen

Tata! Mijn eerste boekvertaling is een feit! Terug naar de Aarde – De avonturen van Azakis en Petri is de Nederlandse versie van het oorspronkelijke Italiaanse boek ‘Il Ritorno’ geschreven door Danilo Clementino. Het was een waar genoegen om dit spannende boek vanuit het Engels naar het Nederlands te vertalen. Het verhaal is doorspekt met amusante dialogen, technische weetjes, gevaar en romantiek.

Om het e-boek te lezen voor slecht € 2,99: klik hier

Het e-boek is ook verkrijgbaar bij Kobo voor dezelfde prijs, en via Kobo Plus.

Twijfel je nog? Lees dan deze getuigenis van E. uit Grobbendonk!

"Hey Hilde, dat boek 'Terug naar de Aarde' Goed!!! In het begin dacht ik 'pff wat is dat voor iets' maar met verder te lezen werd het beter en beter. 😄 Als ik terug thuis ben, bestel ik het volgende boek."

 

Een spannend verhaal om je in vast te bijten

Twee buitenaardse wezens zijn onderweg naar onze planeet om iets op te halen dat ze hebben achtergelaten bij hun vorige bezoek aan de aarde, ongeveer 3600 jaar geleden. Azakis en Petri komen tot de ontdekking dat de aarde en haar bewoners erg veranderd zijn. Natuurlijk worden ze ook geconfronteerd met enkele verrassingen. Zo is de plaats waar ze hun ruimteschip moeten ankeren nu een archeologische site, geleid door de enthousiaste doctor Elisa Hunter. Niet alleen het leger,  maar ook enkele louche figuren hebben interesse in het werk van dr. Hunter. Geen enkele aardbewoner is zich bewust van wat er hun boven het hoofd hangt…

Wil je weten waarom Azakis en Petri weer naar de aarde terugkeren en hoe ze, soms gevaarlijke, situaties moedig aanpakken? Ben je nieuwsgierig naar de reactie van de aardbewoners wanneer het ruimteschip Theos dichter bij de aarde komt? Zit er ook romantiek in de lucht?

Klik nu hier om het boek voor slecht € 2,99 te lezen! Of bestel via Kobo Plus!

Terug naar de Aarde: e-boek of paperback?

Hierboven vind je links om het e-boek te bestellen via de boekenhandel van Tektime. Heb je liever de Kindle-editie of een paperback zodat je het boek fysiek in je handen hebt om te lezen, dat kan via Amazon. Let er op dat je de juiste knop selecteert. In ieder geval uren leesplezier voor heel weinig centjes!

Nog meer goed nieuws voor fervente boekenlezers

De Nederlandse vertalingen voor de twee vervolgromans zijn nu ook uitgegeven!

Het tweede boek uit de reeks is Kruising met Nibiru. Het derde en laatste deel is De Schrijver.

Maar, wist je dat je via deze link toegang kunt krijgen tot duizenden boeken in vele verschillende talen? De website zelf is beschikbaar in het Engels, Italiaans, Spaans en Frans. Registreer en maak je account aan. Zoek dan naar de boeken die jou interesseren in de taal die je wenst. Spannende boeken, avontuurlijke boeken, romantische boeken, fictie en non-fictie.

Lees je toch niet zo graag, maar luister je liever? Er zijn ook audioboeken in het Italiaans en het Engels verkrijgbaar via deze link.

Overige diensten van Jinah Translations i.s.m. Vertaalbureau Evina

Jinah Translations werkt al meer dan 15 jaar nauw samen met Vertaalbureau Evina. Op deze manier kunnen we meer talencombinaties en andere kwalitatieve diensten aanbieden, en benutten we ten volle ieders talent en kennis.

Ontvang je graag meer informatie en/of een offerte? Neem vrijblijvend contact op.

Klik hier om de roman Terugkeer naar de Aarde te lezen voor slecht € 2,99!