Contacteer ons

Ben je een privépersoon of een bedrijf? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor vertaling Nederlands-Engels, vertaling Engels-Nederlands of een andere taalcombinatie die we aanbieden.

Misschien ken je Vertalingen Jinah Translations nog niet? Wees gerust! Ons team van professionele freelance vertalers is er om jou te helpen succes te behalen met vertalingen van hoge kwaliteit. Sinds onze start in 2008 hebben wij al tal van klanten, actief in verschillende vakgebieden, geholpen.

Contactinformatie Vertalingen Jinah Translations: jouw vertaalbureau

Vertalingen Jinah Translations maakt deel uit van Jinah International CommV met zetel in België en ondernemingsnummer BE0896734415. Het kantoor is niet open voor het publiek. Alle freelance vertalers van het Jinah Translations team werken vanuit hun thuiskantoor in België of het buitenland.

Bij tijden is onze agenda overvol en daarom vragen we je vriendelijk om via e-mail naar info[@]jinahtranslations.com met ons te communiceren. Ons mobiele nummer is +32 (0) 486 42 78 83, maar gebruik dit ajb alleen in geval van dringendheid.

We herhalen nog een keer dat we geen beëdigde of gelegaliseerde vertalingen meer doen. Het heeft dus geen zin om hiervoor contact met ons op te nemen.

Contacteer ons via e-mail of de offerteknop

Heb je projecten voor vertaling Nederlands, Engels, Frans of Duits  binnen onze taalcombinaties? Een Engelse of Nederlandse tekst voor proeflezen of revisie? We helpen je graag verder, dus aarzel niet om per e-mail contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte (info[@]jinahtranslations.com). Of klik op de knop: 

IK VRAAG NU EEN GRATIS OFFERTE